ADUT

Forum o Drustvenim i Kartaskim igrama
 
PrijemKalendarČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi
BannerFans.com BannerFans.com
Obavestenja
Vreme
Kalendar
Vremenska prognoza
Socialni obeležak stranice
Socialni obeležak stranice digg  Socialni obeležak stranice delicious  Socialni obeležak stranice reddit  Socialni obeležak stranice stumbleupon  Socialni obeležak stranice slashdot  Socialni obeležak stranice yahoo  Socialni obeležak stranice google  Socialni obeležak stranice blogmarks  Socialni obeležak stranice live      

Zadržite i delite adresu ADUT na vaš sajt social bookmarking-a

Zadržite i delite adresu ADUT na vaš sajt social bookmarking-a

Delite | 
 

 NASILJA NAD ŽENAMA

Ići dole 
AutorPoruka
DOK Holliday

avatar

Broj poruka : 1533
Datum upisa : 19.09.2010
Lokacija : dodge city casino

PočaljiNaslov: NASILJA NAD ŽENAMA   Pet Sep 07, 2012 1:24 am

NASILJA NAD ŽENAMA


Ovo je jedna od vrlo kompleksnih i složenih ratnih igara. Zahteva veliki napor pri savlađivanju pravila, ali će se to kasnije isplatiti pošto je izuzetno zanimljiva i može se uporediti i sa najvećim biserima kartanja.

Cilj je pretući i silovati "ženu" protivnika 3 puta i na taj način ga eliminisati iz igre.Naravno, samo u igri.

KARTE : Koristi se standardni špil od 52 karte sa pridodata 2 Džokera. U igri učestvuju 2-4 igrača. Pred početak igre, najpre se iz špila izvuku sve Dame i Kraljevi. Svakom igraču se daju po jedan Kralj i Dama iste boje. Kralj simbolizuje igrača, a Dama njedovu ženu. Dama se postavlja levo od Kralja, a obe licem na gore ispred igrača.Ako neke Dame i Kraljevi preostanu usled majeg broja igrača od 4, odabacuju se sa strane i ne učestvuju u igri.

DELJENJE :
Pošto su Dame i Kraljevi van špila, karte se mešaju, seku, a zatim se svakome podeli po 5 karata. Tokom čitave igre, igrači su na 5 karata u rukama. Ostatak se spušta na sredinu stola licema na dole, a pored njega će se formirati hrpa za odbacivanje licem na gore. Na početku igre ona ne postoji, već će početi sa prvom odbačenom kartom pored Ostatka.
Kada se tokom igre Ostatak istroši, Hrpa se meša, cela osim gornje karte koja ostaje na njenom mestu, okreće i postavlja kao nov Ostatak.

TOK IGRE : Prvi je na potezu igrač levo od delitelja, a zatim dalje u krug, u smeru kretanja skazaljke na časovniku.
Igrač na svom potezu može igrati neku od "Karata Tuče" i napasti protivničku ženu. U tom potezu, može se dogoditi da odigra i više poteza. AKo se protivnik zaštiti, možda će te morati i dodatno da upotrebite silu, pa igrati još neku kartu kod njega ili kod sebe, ako se on brani tako što igra kartu kod vas. U svakom slučaju, čim prođe tuča, bez obzira na ishod, karte koje su upotrebljene se odbacuju na Hrpu za odbacivanje, a oba igrača vuku nove iz Ostatka kako bi imali opet po 5 u rukama.
Igra sledeći igrač.

Nekada igrač ne ide na Tuču, već može odigrati neke karte da obezbedi svoju ženu, pri čemu one osataju jedno vreme tu sa svojim učinkom, on vuče novu sa Ostatka i završava potez.

Po nekad se neka karta postavlja i kod protivnika sa čime se on štalje na noćno Kuglanje, ili odlazi u Depresiju i ne može da se brani ili napada nekoliko krugova.

Igrač često mora tokom napada koristiti i dodatnu kartu. Jednu za Tuču, a drugu koja govori da je pijan, jer samo tako može tući ženu pred decom. Koristi se često uz kartu Tuče i karta silovanja, jer ako želi da napadne majku sa detetom, nije pijan, on je sme eventualno silovati za šta je potrebna dodatna krta Silovanja.

Kad god napadač pobedi, on je pretukao ženu napadnutog i karta Tuče se postavlja delimično preko gospođe (Dame) licem na dole. Kada se pojave 3 takve karte na Dami, igrač ispada iz igre jer nije sposoban ni sopstvenu ženu da zaštiti.

Morbidno, zar ne.

Ipak, jako zanimljiva igra. Ako ste uporni da je naučite, sada će mo krenuti od karte do karte.

-Karte-Tuče (2,3,4, a po želji i 5).Igrač na svom potezu odigrava svou Tuča kartu preko Dame jednog protivnika. Ako protivnik nema odbranu, karta ostaje na dami , licem na dole se preokreće i predstavlja ožiljak na njegovoj pretučenoj ženi.
Ako igrač ima jaču ili istu Tuča kartu, on je igra iz ruke. Ako ostane na tome, obe karte se odbacuju na Hrpu, igrači nadoknađuju po kartu sa Ostatka, pa igra sledeći levi igrač.
Ako napadač ne odustaje, on može ponovo nasrnuti i odigrati još jednu kartu Tuče. Barnioc se ponovo brani, ili se predaje. Dve prve se odbacuju, a ako je druga pretukla ženu, ona se postavlja na nju.

-Suzavac (Cool. Ako je igrač napadnut, a nema jaču ili istu kartu za odbranu, on može zaustaviti napad sa Osmicom. To je Suzavac.On ga odigrava kao odbranu i ako je to kraj napada, obe se odbacuju na Hrpu, kupuju nove i igra sledeći igrač po redu od napadača levo.

-Idem da piškim (7),se može odigrati na odigrani protivnički Suzavac, pa posle izvršene male nužde, igrač prevazilazi posledice suzavca i nastavlja napad. Znači na odigranu 8 kao odbranu, napadač igra 7 i obe se odbacuju na Hrpu. Napad ostaje a branioc se može predati i dozvoliti da mu žena bude prebijena ili se ponovo nekako brani.

-Policajac (A). Igrač može da se brani i tako što će pozvati policiju. On odigrava Keca na protivničkog Kralja, prosto ga baca preko njega. Napadač je uhapšen ako nema mito da plati. Njegova Tuča karta se odbacuje. On sam je u Zatvoru. U daljem toku igre, na svom potezu jedino što može igrati, to je da odbaci na Hrpu jednu Tuča kartu (2,3,4, ili 5) i vuče novu kartu sa Ostatka. Pri tome, on sam može biti napadan od strane protivnika.
Ako igrač nema ni jednu Tuča kartu, odbacuje bilo šta iz ruke i vuče. On se oslobodio policajca kada odbaci Tuča ili bilo koju kartu u Hercu. Kada dođe sledeći put na red, on najpre odbacuje Keca sa svog Kralja (izlazi iz zatvora), a zatim igra normalno.

-Mito (5). Rečeno je da po želji, petica je tuča karta, ali se može koristiti i za podmićivanje policajca. Kada je Kec bačen na kralja, ako napadač ima 5. odigravaje i ona i Kec odmah odlaze na Hrpu, a započeti napad na protivnika se nastavlja sa Tuča kartom koja je već prethodno bila odigrana.

-Idem na noćni Bowling (6). Igrač može umesto napada na svom potezu poslati bilo kog igrača na noćnu partiju Bowlinga. On odigrava Šesticu pored njegovog Kralja. Sledeća tri kruga, igrač se zanima sa društvom i nema ptavo nikoga napadati. Igra bilo šta drugo,ali ne napada protivnika. Pri tome biva sam napadan.
Ovo traje 3 kruga igre. U četvrtom, igrač se oslobađa i odbacuje Šesticu pa nasatavlja normalnu igru.

-U bilo kom trenutku, ponovo Pišanje (7) spašava situaciju. Igrač koji je na Bowlingu, odigrava Sedmicu, ali to ne na svom potezu nego odmah ili kad kog želi (ne računa se u potez) i odbacuje 6 i 7 na Hrpu pa je slobodan. Ovo se smatra da ga je poteralo u toalet a on pobedao sa Bowlinga.

-Depresija (9). Bilo ko na svom potezu umesto napada, može pored Kralja bilo kog igrača odigrati Devetku. To je depresija. Traje tačno 3 kruga. Igrač pod depresijom može napadati samo sa dve Tuča karte, od kojih se jedna odmah odbacuje na Hrpu. Brani se uobočajeno.

-Pijanstvo (10). Karta pijanstva se odigrava u mnogim slučajevima, Pre svega, pijanstvo odmah leči od depresije. Igrač odmah ne na svom potezu nego tokom tuđih poteza odigrava na 9 svoju 10 i obe ih odbacuje. To se ne računa za potez. Jednostavno se odigra i nadoknadi karta.
Dalje, 10 se igra sa Tuča kartom u slučaju da Žena ima dete (videćete kasnije). Pred detetom je može prebiti samo pijana Tuča karta.
Takođe, 10 se igra i zajedno sa Silovateljem, jer se ružna ženasa ožoljkom (već jednom karticom preko nje) ne može silovati bez pijanstva.

-Silovanje (Džoker) se igra uz još jednu Tuča kartu. Može se odbiti samo Suzavcem ili Policajcem i jačom ili istom tuča kartom. Međutim, silvanje se vrši kada je muž na Kuglanju, ili kada je u depresiji.
Može se silovati žena pred detotom, ali ne i ona ružna, sa ožiljcima od batina i silovanja (sa kartom na sebi). Da bi se silovala ružna žena, kao afrodizijak se koristi pijanstvo, pa se pored Džokera, Tuča karte, mora odigrati još i 10.

-Dete (Žandar). Bilo ko na svom potezu može odigrati Žandara i to ispod Dame. On je njeno dete i važi 5 krugova kao zaštita od batina. Jedino je može prebiti pijanac ili neko silovati ako je muž u depresiji ili na kuglanju sa društvom.
Ako je Žandar iste boje sa Damom, to je "Mamino muško čedo" i štiti je čak 7 krugova. Posle tih krugova se odbacuje, ali se može zatim odigrati drugo dete.

Ako igrač na potezu nema šta odigrati, odbacuje bilo šta i vuče sa Ostatka, pa igra sledeći.

Svako kome ženu petuku i siluju ukupno 3 puta, ispada. Pobednik je igrač koji je sačuvao svoju ženu. Pretučena ili silovana najviše dva puta,sitnica, hahahahha.

Super igra, ali koji li je mozak sastavi da mi je znati. Da ne pomislite, nisam ja majke mi. Preveo, hahahahhah


_________________
Došao je tiho i ušao u legendu ......

[Only admins are allowed to see this image]
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
 
NASILJA NAD ŽENAMA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ADUT :: PROSTE IGRE SA KARTAMA :: Dečije igre :: Ratne igre-
Skoči na: